Ο συγχωριανός Χάρης Γιούλης συμμετέχει στη Zωντανή Παρουσίαση ΄΄Κράτα την άνοιξη΄΄, ένα βιβλίο CD σε ποίηση του Γιώργου Δουατζή και μουσική του Χάρη την Παρασκευή 12 Ιουνίου, 8.45 μ.μ. στο κεντρο Ελληνικής Γλώσσας “Λέξη-Λόγος”

Είσοδος ελύθερη

 

 

Η ταυτότητα του έργου

Το βιβλίο του Γιώργου Δουατζή “Κράτα την Άνοιξη” κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης, με δέκα ποιήματα που έχει μελοποιήσει ο Χάρης Γιούλης και τα οποία περιλαμβάνονται στο ένθετο ομότιτλο CD. Η έκδοση είναι δίγλωσση, στα ελληνικά και στα γαλλικά.

Το έργο “Κράτα την Άνοιξη”, περιλαμβάνει δέκα τραγούδια σε πρωτότυπη μουσική του Χάρη Γιούλη, rock, jazz,με επιρροές από reggae, latin χωρίς να λείπουν οι μπαλάντες.
Τραγουδούν από ένα τραγούδι ο Χρήστος Θηβαίος και η Αφροδίτη Μάνου, τα υπόλοιπα τραγουδά ο Χάρης Γιούλης (μεταξύ των οποίων το “Le pays des braves” στα γαλλικά), ενώ στο CD περιλαμβάνεται και απαγγελία από τον ίδιο τον ποιητή.

Τίτλος: Κράτα την Άνοιξη

Σύνθεση – ενορχήστρωση: Χάρης Γιούλης

Ποίηση: Γιώργος Δουατζής

Μετάφραση στα γαλλικά: Caroline Babilotte

Τραγουδούν: Χρήστος Θηβαίος, Αφροδίτη Μάνου, Χάρης Γιούλης

Παίζουν οι μουσικοί:Χάρης Γιούλης κιθάρες ηλεκτρικές, ακουστικές, synthesizers, Γιώργος Καλογερόπουλος τύμπανα,
Βαγγέλης Μπουλουχτσής ηλεκτρικό μπάσο, Απόστολος Πατρωνίδης τύμπανα, Βασίλης Παναγιωτόπουλος τρομπόνι, Στέλιος Ταχιάτης βιολοντσέλο
Recording, Editing, Mixing: Nίκος Παπαδόπουλος, Χάρης Γιούλης

Mastering: Sweet spot studios, Γιάννης Χρηστοδουλάτος

Διεύθυνση παραγωγής: Άγγελος Σφακιανάκης